Vegetarische Kaassalade

2
10-20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snij de aardappels in partjes en leg ze in een grote platte ovenschaal.Bestrooi de aardappels met zout,peper,paprikapoeder en schenk de sesam-en de olijfolie erover.Rooster de aardappels midden in de oven in ca.25 min gaar.Was en droog intussen de eikenbladsla.Knip en meng de tuinkers door de huttekase en breng op smaak met peper en zout.Was de druiven.Schik de eikenbladsla,kaasmengsel en de druiven op een schaal.Haal de aardappels uit de oven,meng de azijn met de hete olie van de aardappels en schenk dit als dressing over de salade.Garneer met de alfalfa.

Vegetarische Kaassalade is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Trostomaten gevuld met kaassalade
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Boerensandwich met kaassalade
10 min
Bekijk recept
Garnalentartaartje Met Tomatensalsa En Mozzarellatosti
20-30 min -
Bekijk recept
Chorizo-Kaassalade
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bietenrösti met vega-kipragout
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept