Bourguignon Kebabs-spiesjes

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Rol de volgende dag de plakjes gerookte ham op. Verhit een pannetje water en kook hierin de uitjes 2-3 minuten totdat ze gaar zijn. Spoel af en laat de onder een koude kraan weer afkoelen. Rijg blokjes vlees, uitjes, hamrolletjes, champignons en laurierblaadjes aan de spiezen. Smeer wat extra olie op de champignons en uitjes en strooi zout en peper over de spiezen. Rooster de kebabs/spiezen op een op barbecue op een middelmatig vuur ca. 6 minuten en besprenkel af en toe met de achter gebleven marinade.

Bourguignon Kebabs-spiesjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Spiesjes van poffertjes met aardbeien
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Aardappelspies met mosterd-dilledressing en spek
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Minimaïsspiesjes met muntdip
15 min Snack
Bekijk recept

Rijk gevulde Boeuf Bourguignon
175 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boeuf Bourguignon (stoofschotel met wijn en rundvlees)
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boeuf bourguignon
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boeuf bourguignon
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept