Forel In Papillot Op De Wijze Van Marseille

4
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Was de forellen vanbinnen en vanbuiten en droog ze af. Snijd ze aan een kant open. Snijd de venkelknol in reepjes (bewaar het groen) en de toma-ten in schijfjes. Doe de forellen open, bestrooi vanbinnen met peper en zout, beleg met tomaat en venkel. Leg elke forel op een stuk ingeoliede aluminiumfolie. Was de citroenen en snijd ze in dunne schijfjes die u op de forellen legt. Versier met wat venkelloof. Doe de papillotten zorgvuldig dicht. Bereid de geknede boter : laat de boter week worden op kamer-temperatuur, meng er een eetlepel pastis, de rest van het fijn-gesneden venkelloof en peper en zout door. Zet in de koelkast tot net voor het opdienen. Bak de forellen een 20-tal minuten in een oven van 180?C. Dien de vis op met de geknede boter en gekookte aardappeltjes.

Forel In Papillot Op De Wijze Van Marseille is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Bouillabaisse zoals in Marseille
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bouillabaisse Zoals In Marseille
30-60 min -
Bekijk recept
Bouillabaisse Uit Marseille
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Forel in papilotte op wijze van Marseille.
0 min
Bekijk recept

Forel met kruidenvulling
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Forel met spek in pakketje
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Forel met riesling
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte forelpuree met dragondressing en asperges
20 min Voorgerecht
Bekijk recept