Stoofpotje Van Gemengde Vis Met Een Knapperig Korstje

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Vet een ovenschaal (of pp een souffle schaaltje in met ca. 1,5 dl. inhoud) in met boter verwarm de oven voor op 150 graden C. pel de sjalotjes en snipper ze ragfijn snijd de stelen van de venkelknol, verwijder zo nodig de buitenste rokken en snijd de kern uit de knol snijd de venkel in kleine blokjes doe de sjalot in een lage pan met de witte wijn, breng aan de kook en laat het vloeistof op half hoog vuur tot de helft inkoken. giet de bouillon er bij en laat het geheel tot tweederde inkoken tot hij licht gebonden is en de venkel beetgaar is( er moet ongeveer 5 dl saus zijn) breng de saus pittig op smaak met zout en peper snijd de vis in stukjes was de garnalen en dep ze droog verdeel de vis en de garnalen in de ovenschaal-tjes schenk de saus met de venkel erover; schep alles voorzichtig om vermeng de broodkruim met de kaas en strooi dit over de vis snijd de boter in piepkleine blokjes en verdeel dit over de broodkruimlaag zet de schaal-tjes 15- 20 minuten in de oven tot de bovenkant een mooi korstje heeft en de vis gaar is

Stoofpotje Van Gemengde Vis Met Een Knapperig Korstje is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met kip uit de oven
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktschotel met basmatirijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolschotel van Eugénie
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde tortilla's met tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Stoofpotje met prei, ham en zachtgekookte eieren
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje van gehaktballetjes met gepocheerde eieren
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje van schorseneren en winterpenen
30 min-
Bekijk recept
Lamsstoofpot met kweeperen
1 min Hoofdgerecht
Bekijk recept