Paasdessert

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Boter en kristalsuiker tot zacht, glad mengsel roeren. Botermengsel, kwark en eidooiers door elkaar roeren. Vanillesuiker, citroensap, amandelen en sukade toevoegen en goed mengen. Slagroom stijfkloppen en door kwarkmengsel spatelen. Vochtige kaasdoek in vergiet leggen en kwarkmengsel erin scheppen. Iets zwaars (bijv. bord verzwaard met vol conservenblik) op mengsel in vergiet leggen om het vocht eruit te drukken, en vergiet 4 uur in bak in koelkast zetten (er komt veel vocht uit). Kwarkmengsel in (piramide)vorm scheppen en 1 nacht in koelkast laten opstijven.

Paasdessert is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Chocolade Paaseieren met cheesecake vulling
25 min Nagerecht
Bekijk recept

Chocolade Paaseieren met cheesecake vulling
25 min Nagerecht
Bekijk recept