Eieren Met Rijst En Kerriesaus

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De rijst wassen en gaar koken in water met zout in 8 a 10 min. De rijst afgieten en 15 min. met deksel op de pan laten staan. De eieren 10 min. laten koken, pellen en halveren. De gare rijst aandrukken in een natte kom en deze keren op een bord. De rijst overgieten met de kerriesaus, die gebonden is met bloem op een laag vuurtje. Twee halve eieren en 2 halve ananas schijven per bord om de rijst leggen.

Eieren Met Rijst En Kerriesaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kerriesoep met wortel en koriander
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse couscous met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiase kip in kerriesaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipsalade met sinaasappel en kerriedressing
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zachtgekookt ei met soldaatje
10 min
Bekijk recept
Spaanse eieren
32 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde eieren in een nestje van tomaten
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje met prei, ham en zachtgekookte eieren
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept