Rosti Met Kaas

3
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Gekookte aardappelen schillen en grof raspen . 1/3 van de boter tezamen met de olijfolie in en pan verwarmen en de ′aardappel-rosti′ met peper en zout , aan beide kanten als een pannekoek( ca. 8-10 minuten per kant) licht-bruin en krokant bakken af en toe de rosti platdrukken . 1/3 van de boter voor omdraaien toevoegen ! het overgebleven 1/3 van de boter ondertussen in een 2e pan smelten en de appelschijfjes er ca. 3 of 4 minuten op niet te hoge temperatuur laten bruinen . de rosti eerst in de ovenschotel laten glijden en met de appelschijfjes bedekken . dan de plakjes kaas erop verdelen en ca. 2 minuten laten smelten in de voor-verwarmde oven of onder de gril .

Rosti Met Kaas is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Spinazie met rösti en omeletreepjes
30 min-
Bekijk recept
Mexicaanse filetlapjes met groenterösti
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode uiensoep met rösti
30 min-
Bekijk recept
Roerei Met Rosti En Tomaat
10-20 min -
Bekijk recept