Kalfsragout

Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verdeel het vlees in kleine stukjes en kook deze op een zacht vuurtje gaar in water met wat zout, het bouquet garni en de kruidnagel en ui. Maak van boter en bloem een blanke roux en roer die met een halve liter gezeefd vleekooknat tot een gebonden saus. Maak de saus af door er van het vuur af de eierdooiers door te roeren evenals wat citroensap en nootmuskaat. Schep het vlees in de saus en warm nog even door.

Kalfsragout is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Croissantje ragout
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsfricassee op Italiaanse wijze met geroosterde aardappelen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zachte kalfsragout (met knolselderijkoekjes)
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsvleesragout met kaas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Croissantje ragout
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsfricassee op Italiaanse wijze met geroosterde aardappelen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zachte kalfsragout (met knolselderijkoekjes)
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsvleesragout met kaas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept