Lamsragout

Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd het vlees in blokjes en kook deze gaar in water met wat zout, het bouquet garni en de ui. Neem het vlees uit de pan en zeef de bouillon. Maak van de boter en de bloem een blanke roux en roer deze met een halve liter vleeskooknat tot een gebonden saus. Neem de pan van het vuur en roer er de losgeklopte eierdooiers door en maak de saus op smaak met wat citroensap en nootmuskaat. Schep het vlees in de saus en warm het geheel nog even door.

Lamsragout is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Lamsragout met zoete aardappelen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsragout met artisjokken
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsragout met pompoen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hünkar Begendi: lamsragout met auberginepuree
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lamsragout met zoete aardappelen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsragout met artisjokken
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsragout met pompoen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hünkar Begendi: lamsragout met auberginepuree
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept