Groene Asperges Met Vismousse En Gerookte Zalm

4
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bereid de vismousse door de forel in stukjes te snijden en pureer deze. Week de gelatine in koud water en los hem op in de verwarmde visbouillon en roer dit onder de gepureerde vis. Klop de room stijf en meng deze onder de mousse. Laat de mousse opstijven in de koelkast. Meng de witte saus met visfumet als vocht en maak ook de vinaigrette klaar. Schil nu de asperges en kook ze gaar. Schik de asperges, de zalmplakjes en de vismousse op het bord en dien op met de witte saus op de asperges en de vinaigrette bij de mousse.

Groene Asperges Met Vismousse En Gerookte Zalm is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalenrisotto met groene groente
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept