Zeeduivelspiesjes Met Kruidenmarinade En Witlof

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de vis in regelmatige, niet al te kleine blokjes.Vermeng al de kruiden van de marinade met de notenolie.Leg er de blokjes vis in.Laat enkele uren marineren en wentel de stukjes af en toe eens om.Kook ondertussen het witloof in wat melk en een ietsjes suiker halfgaar.Hak de sjalotjes fijn.Wikkel elk stronkje witloof in een plakje gerookte zalm en verpak de groente samen met wat sjalotsnippers, een beetje citroensap en enkele druppels likeur in kleine papillotjes.Steek de gemarineerde vis afwisselend met stukjes rode paprika en witte ui op spiesjes.Leg ze, samen met de papillotjes, op de rooster van de barbeque.Serveer de vis met fijne schijfjes citroen.

Zeeduivelspiesjes Met Kruidenmarinade En Witlof is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken witlof met balsamico en pijnboompitten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof met rozemarijn en bacon uit de oven
10 min -
Bekijk recept
Arabische salade met courgetterolletjes
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Zeeduivelspiesjes met mangosalsa
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zeeduivelspiesjes met tomatensalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm-Zeeduivelspiesjes
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept