Bouillon Met Roerei En Zalm

4
Langer dan 1 uur -
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bouillon:In ruime pan in boter sjalotjes en prei ca. 3 minuten zachtjes bakken. Rest van groenten ca. 3 minuten meebakken. Peterselie, bladselderij, tijm, laurier, peperkorrels, foelie, 3 tl zout en 1,5 liter water toevoegen en aan de kook brengen. Onafgedekt ca. 1 uur zachtjes laten koken. Bouillon zeven en opnieuw aan de kook brengen. Op smaak brengen met zout en peper. Soep:De eieren loskloppen met de slagroom, zout en peper. 25 g boter smelten en eimengsel al roerende met vork op matig hoog vuur in 2-3 minuten bijna laten stollen. De gerookte zalm en de dille erdoor roeren. Bouillon aan de kook brengen, peterselie en selderij erdoor roeren. Roerei met zalm als bergjes erin scheppen.

Bouillon Met Roerei En Zalm is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Heldere bouillon met cantharellen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw in kruidenkorst en spinazierisotto
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept