Zeef de bloem met het zout in een kom en maak in het midden een kuiltje. Maak de melk lauwwarm en los daarin de gist op. Giet deze oplossing in het kuiltje. Klop het ei los en voeg dit toe. Voeg de suiker toe. Laat de boter smelten maar niet te bruin en heet worden. Giet de gesmolten boter in het kuiltje en begin vanuit het midden te roeren. Gaat het roeren niet meer, begin dan met het kneden. Kneed net zolang tot het deeg niet meer aan de handen en de kom plakt. Laat het deeg op een warme en vochtige plaats 1 uur rijzen. Snipper de oranjesnippers. Kneed het deeg na dat uur rijzen eens goed oor en kneed de rozijnen, orangesnippers en sukade erdoor. Vorm van het deeg een mooi brood en leg dat op een ingevet bakblik. Laat het brood nog eens 30 min. op een warme en vochtige plaats narijzen. Klop het ei los met de melk en bestrijk daarmee het brood. Schuif de bakplaat in een voorverwarmde oven van 220?C. en bak het brood in 30-35 min.gaar