Flageolettensoep

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Couscous volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken. Olie verhitten en sjalot hierin op zacht vuur ca. 5 min. bakken. Prei, komijn en koriander toevoegen en op zacht vuur ca. 5 min. meebakken, Bouillon en kokosmelk erdoor roeren en mengsel aan de kook brengen. Op zacht vuur ca. 10 min. laten koken. Flageoletten, olijven en couscous toevoegen en soep nogmaals ca. 5 min. laten koken. Voor serveren koriander, limoenschil en gerookte kip erdoor roeren en even meewarmen. Soep met zout en peper op smaak brengen.

Flageolettensoep is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Flageolettensoep
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Flageolettensoep
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept