Nasi Tjabe

2
10-20 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Zet in een wok of braadpan 2 eetlepels olijfolie op middelhoog vuur, wacht tot de olie heet is en voeg er dan de tauge bij. Kook de rijst. Pel de ui en de knoflook, hak ze in kleine stukjes en voeg ze bij de tauge. Roerbak de groenten tot de tauge gaar is. Voeg dan de tomatenpuree, 1/2 theelepel sambal, een scheutje ketjap, zout, peper en gemalen kokos toe en laat het merendeel van het vocht uit het mengsel koken. Breek het ei erboven, laat het goed stollen en laat daarna het vocht nogmaals uit de substantie trekken. Voeg tenslotte de rijst toe en warm het geheel nog even door.

Nasi Tjabe is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kalbi Chim
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Panada
20-30 min -
Bekijk recept

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nasi Goreng met hamreepjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wokstamppot met spitskool, ananas en seroendeng
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nasi met gember
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept