Goulash

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Wat water in de sudderpan doen en dan vlees, uien, tomaten, paprika en peper toevoegen. Het geheel moet net aan onder water staan en samen ongeveer twee uur laten sudderen. Wanneer het vlees gaar is: zout, peper, vleeskruiden en worcestersaus naar smaak toevoegen. Dan afmaken (naar smaak) met kerry, honing, pindakaas, piccalily en koffiemelk.

Goulash is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Snelle goulash
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geleense goulash van Marc
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goulash met krieltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goulashtaart
2 uur-
Bekijk recept

Snelle goulash
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geleense goulash van Marc
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goulash met krieltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goulashtaart
2 uur-
Bekijk recept