VARKENSVLEES A L'ECUREUIL

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Vlees aanbraden in de boter, gesnipperde ui en knoflook en p en z toevoegen en een scheutje wijn en 40 min zachtjes laten sudderen. Voeg nu aardappelen, wortelen, kaneel,in wat water opgeloste saffraan en suiker toe en laat nog 25 min. pruttelen. Voeg nu de pruimen toe en laat in nog ongeveer 15 min. alles gaar worden, even controleren, ook op zout. Bestrooi vlak voor het serveren met amandelen en sesamzaad.

VARKENSVLEES A L'ECUREUIL is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

VLEESTERRINE A L'ECUREUIL
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept

Zoetkruidig varkensvlees
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoord varkensvlees
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept