Goulash (porkolt)

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Eerst de ui in de olie verwarmen tot het glazig word. Vlees en paprika in de pan gooien en roeren tot de vlees niet meer rood is. Tomaten, paprika poeder, komein, zout bij, deksel op de pan en laat het sudderen. Er komt voldoende vocht uit het vlees bij. Laat het ongeveer twee uur sudderen, wel af en toe kijken of er nog genoeg water in de pan is. Als het vlees helemaal gaar is, wijn bijvoegen en half uur sudderen.

Goulash (porkolt) is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pörkölt met rode paprika
30 min-
Bekijk recept
Porkolt
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Porkolt
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chileense Goulash ( Porkolt )
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

Snelle goulash
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geleense goulash van Marc
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goulash met krieltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goulashtaart
2 uur-
Bekijk recept