Rauwe Zalm

4
Langer dan 2 uur -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Beleg de bodem van een schotel met de helft van de gehakte dille. Wrijf de zalm goed in met de marinade, leg hem op de dille en dek af met de andere helft van de dille. Zet de schotel afgedekt in de koelkast en laat 16 uur marineren. Keer na 8 uur om. Schil de komkommer en snijd hem in fijne schijfjes. Neem de zalm uit de schotel, schraap de dille er af en laat gedurende 1 uur in koud water om het overtoligge zout te verwijderen. Droog de zalm af met keukenpapier en snijd hem in dobbelsteentjs van 1 cm. Meng de zalm met de mosterd, de room, de verse dille en de peper. Verdeel de zalm over vier bordjes en versier met komkommerschijfjes.

Rauwe Zalm is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Pizza quattro gusti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Sappig Italiaans stoofvlees
20 min-
Bekijk recept