Portugese Rijst Met Garnalen-portsaus

4
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit voor de saus 4 eetlepels olijfolie in een pan, snijd de andere ui in stukjes en bak glazig. Voeg garnalen en tomaten puree toe. Bak het mengsel al omscheppend snel op een hoog vuur ,ca 3-4 min. Voeg tomatenblokjes, port, kruiden en zout naar smaak toe en laat ca. 15min. zachtjes inkoken totdat een niet al te dikke saus ontstaat. Neem het laurier blad uit de saus. Stort de rijst op een groot bord en giet hier voorzichtig de saus over. Garneer met schijfjes citroen en peterselie.

Portugese Rijst Met Garnalen-portsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Hertenbiefstuk met portsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde hertenbiefstuk met portsaus
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsschnitzel met portsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenbiefstuk met specerijen-portsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rivierkreeftjes op Portugese wijze
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Portugese rijstpudding
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Schuimige prei-venkelsoep met anijsroom
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Rijstpap op Portugese wijze (Arroz doce)
Nagerecht
Bekijk recept