Kalfskotelet In Portsaus

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Dep de kalfskoteletten droog. Bestrooi ze met peper, zout en paprikapoeder. Verhit de boter en bak hierin de koteletten in 15 minuten rondom bruin. Haal ze uit de pan en houd ze warm. Verwarm de oven tot 150 graden celsius. Snijd een kapje van de tomaten af en hol ze uit. Druppel er wat olijfolie in. Zet ze in het midden van de oven in een ovenvaste schaal. Voeg de port, de witte wijn en het citroensap bij het braadvocht van de koteletten en laar de saus iets inkoken. Vul de tomaten, vlak voor ze gaar zijn, elk met een ei en een eetlepel ricotta. Bak de tomaten in de oven totdat de kaas gesmolten is.

Kalfskotelet In Portsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Hertenbiefstuk met portsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde hertenbiefstuk met portsaus
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsschnitzel met portsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenbiefstuk met specerijen-portsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kalfskotelet met Normandische room en calvados
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfskotelet met bloemkool
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marinade Voor Kalfskotelet.
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept
Kalfskotelet In Portsaus
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept