Bacalhau A Bras E Endivia

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng de vis in een pannetje water, waarbij deze net onder staat, langzaam aan de kook. Zet het vuur heel laag en laat de vis in ongeveer 30-35 minuten garen. Giet het water af en laat even staan. Frituur de patat in drie porties zoals gewenst en zout deze licht. Blancheer de andijvie 1 minuut in kokend heet water, spoel dan af in koud water en schud het water eruit. Verhit in een grote pan een flinke scheut olijfolie en fruit de ui gedurende 10 minuten op een zacht vuur, knijp na 5 minuten de tenen erboven uit. Voeg toe: de vis, de patat en de andijvie en roer, boven het vuur,het geheel goed door elkaar met een houten lepel. Voeg de eieren nu toe en roer deze door de schotel heen totdat alles bedekt is met ei. Blijf roeren totdat het ei niet meer glibberig is maar wel voldoende verwarmd. Breng op smaak met zout en peper.

Bacalhau A Bras E Endivia is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Salada de bacalhau com azeitonas
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pasteis De Bacalhau A Minha Moda (portugal)
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Pastéis de bacalhau
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bacalhau Met Kikkererwten
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept