Rabarber-crisp Muffins

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Klop suiker, boter, ei, vanilla en amandel-extract tot licht en romig. in andere kom meng bloem, bakpoeder en soda. voeg dit toe tot suikermengsel afwisselend met de karnemelk. vermeng net tot alles nat is. ROER NIET TEVEEL!! het moet dik zijn en mag best klontjes hebben. voeg nu voorzichtig de rabarber toe en verdeel over 12 grote (of 24 kleine) muffin-vormpjes. bestrooi met het boter-kaneel-suiker mengsel. bak 25-30 minuten totdat een vork die in het midden is gestoken er schoon uitkomt.

Rabarber-crisp Muffins is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Advocaatmuffins
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Muffins met ham, erwten en munt
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Muffins met pistachenoten
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Vlindercupcakes
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Makreelfilet en rabarberchutney
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse rabarber ijscake met maanzaadjes
400 min- Nagerecht
Bekijk recept
Rabarbertaart met dadels
95 min
Bekijk recept