Schep de blokjes kip om en om met zout en de peper. verhit 1 eetlepel olie en voeg de kip toe en sauteer ze onder matig hoog vuur in ongeveer 3 min rondom bruin. schep de blokjes uit de pan en zet het weg. draai het vuur onder de pan op laag, voeg de rest van de olie toe de knoflook komijn en kruidnagelen. roerbak het geheel in 3 min tot de knoflook zacht is. voeg het spaanse-pepermengsel en de rest van de bouillon toe. breng het vocht aan de kook en doe de courgette erbij en de ui. draai het vuur lager en laat het mengsel met het deksel op de pan nog 10 min sudderen. neem het deksel van de pan en draai het vuur iets hoger. voeg dan de blokjes kip toe en roer het maizenamengsel erdoor.laat het geheel 3 tot 4 min sudderen tot het iets dikker en glanzend wordt. roer er tot slot vlak voor het opdienen de koriander door
Mexicaanse Kipstoofpot Met Spaanse Peper is een recept van Smulweb.nl