Kip~enchiladas

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1Rooster de pepers door ze met een tang boven het gasvuur te houden,of leg ze onder de grill totdat het vel geblakerd en gebarsten is.Laat ze in een plastic zak afkoelen(dan laat het vel gemakkelijker los),verwijder het vel en het zaad en hak ze fijn.
  • 2Fruit de ui in olie in 5 minuten zacht.Doe de knoflook erbij en fruit het nog eens 1 minuut.Voeg pepers,bouillon en puree toe,en breng het aan de kook.Zet het vuur zcht en laat alles 15 minuten pruttelen.Breng het op smaak met zout en peper.
  • 3Verwarm de oven voor op 180 graden.
  • 4Haal het kippevlees van de botjes en trek het met twee vorken uit elkaar.Bak de tortilla in olie(om de beurt)ca 1 minuutz totdat ze zacht zijn maar niet krokant.Laat ze uitlekken op keukenpapier.
  • 4Spreid wat van de saus uit op de boden van een grote bakschaal.Vul de tortilla′s met kip en rol ze netjes op.Leg ze op de schaal en giet er de resterende saus overheen.Betstrooi ze met kaas.Bak ze 20 minuten of totdat de enchilada′s door en door warm zijn en de kaas gesmolten.

Kip~enchiladas is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Enchilada's
50 min
Bekijk recept
Enchiladas met kip en kaas
40 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Enchiladas Met Kip En Kaas
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde Kalkoen-enchiladas
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperkip uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepekelde en gevlinderde kip van de barbecue
45 min Bijgerecht
Bekijk recept