Andijviesoep Met Pecorino

4
10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In plaats van andijvie kunt u ook frisee (krulandijvie) gebruiken en in plaats van Pecorino-kaas kunt u Parmezaanse kaas gebruiken. Maak de andijvie schoon en neem enkele mooie blaadjes uit het hart voor de garnering. Kook de rest van de andijvie circa 3 minuten in ruim water met zout. Laat de andijvie uitlekken. Pureer de gekookte andijvie fijn in de keukenmachine. Breng de bouillon met de gepureerde andijvie aan de kook. Klop het ei los met de kaas en klop dit mengsel, van het vuur af, door de soep. Blijf kloppen tot een romig gebonden soep ontstaat. Breng de soep op smaak met olijfolie, zout en pepetr. Schep de soep in de borden. Garneer met de achtergehouden blaadjes.

Andijviesoep Met Pecorino is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gevulde artisjokken uit de oven
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept

Andijviesoep met hamrolletjes
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Andijviesoep
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Andijviesoep
0 min
Bekijk recept