Toast Garnaal

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Fruit de gesnipperde sjalot in een pan met gesmolten boter. Van zodra de sjalot glazig wordt, er paprika opstrooien en alles mengen. Doe er de grijze garnaaltjes bij en laat ze een minuut bakken op een hoog vuur. Overgiet met de whisky en laat nog een minuut verder bakken. Voeg er de room bij, en de gahakte bieslook en breng op smaak. Laat enkele minuutjes sudderen en maak saus eventueel wat dikker met maizena Serveer op verwarmde toasten.

Toast Garnaal is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gefrituurde gamba's met aardappelchips
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken garnalen met limoendressing
15 min Snack
Bekijk recept
Aperitiefsnoepjes met grijze garnalen
20 min Snack
Bekijk recept
Krokante gamba met currydip
25 min-
Bekijk recept

Boerenpaté
1u30wachten min Voorgerecht
Bekijk recept
Potjesvlees
2u35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Artisjokkenpuree met munt
10 min Snack
Bekijk recept
Zalmdip
10 min Voorgerecht
Bekijk recept