Galiameloen Met Ham En Porto.

4
10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de meloen in twee en snijd getande randen aan elke helft. Haal met een mesje voor aardappelnootjes bolletjes uit de meloen en vul hiermee de halve meloenen op. Giet de porto over de meloenbolletjes.- Hak de walnoten en strooi ze over de meloen.- Leg de meloenhelften op borden en schik er de sneden ham mooi naast.

Galiameloen Met Ham En Porto. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Medaillon van hinde met portosaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Porto tonic
Snack
Bekijk recept
Gestoofd konijn met wortelen en rozijnen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Everzwijnfilet met vijgensaus en vergeten groenten
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Meloenvla met gember
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Gekoelde kokosmelk met meloen
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Parmaham met meloen en perzik
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Meloengranita
15 min Nagerecht
Bekijk recept