Rood Fruit Met Wijn-vanillesaus

6
10-20 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak het fruit schoon. Halveer de aardbeien en roer er de suiker door. Blijf roeren en voeg het citroensap toe. Er ontstaat zo een soort saus. Voeg de rest van het fruit, vanille, wijn en lievevrouwebedstro toe. Laat 3-4 uur staan. Proef en voeg eventueel wat poedersuiker toe. Zeef het fruit. Verdeel het vocht over diepe borden. Schep in ieder bord wat fruit en een bolletje yoghurtijs en garneer met een topje bedstro.

Rood Fruit Met Wijn-vanillesaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Frangipane met vanillesaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Taartje van aardbeien in pepergelei
34 min Nagerecht
Bekijk recept
Crumble met rode vruchten en speculaas
Nagerecht
Bekijk recept
Peer met vanillesaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Shoarma met paprika en frites
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chocoladecrèmetaart met rood fruit
95 min- Nagerecht
Bekijk recept
Gehaktschotel met basmatirijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept