Kalfssucadestuk Uit De R?mertopf

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Stel de oven op 180 gr C. Laat het vlees, nadat de oven op temperatuur is gekomen, in de romertopf circa 3 uur garen. haal vervolgens het vlees uit de r?mertopf. Pureer het smoorvocht met de staafmixer en laat het tot sausdikte inkoken. Snijd het vlees in vier gelijke plakken en bedek deze met wat saus. serveer de rest van de saus er apart bij. Lekker met aardappelpuree en verse sperzieboontjes.

Kalfssucadestuk Uit De R?mertopf is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Yachni
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indische Rosbief Uit De Romertopf
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige Rollade Uit De Romertopf
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Paprika`s Uit De Romertopf
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

kalfssucadestuk uit de römertopf
0 min
Bekijk recept