Bloemkool Uit De Romertopf

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Romertopf uit water halen Gehakt over de bodem verdelen en kruiden er over heen strooien. Braadworst langs de kant leggen. De bloemkoolroosjes over de gehakt en de braadworst leggen. Daar de nootmuskaat overheen strooien. Daar overheen de aardappelschijfjes leggen. En vervolgens zout eroverheen. Sluit de Romertopf en zet hem in de voorverwarmde oven. Elk half uur de oven 50gr. lager zetten. Totdat het gerecht 2 uur in de oven heeft gestaan.. De aardappelen moeten er gebakken uitkomen. Smakelijk eten

Bloemkool Uit De Romertopf is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Voor De Slanke Lijn
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Indische Rosbief Uit De Romertopf
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolschotel
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Perfecte Eend
10-20 min -
Bekijk recept

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolfrittata met paprika en hazelnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkool met Vacherin Mont d´or
5 min Bijgerecht
Bekijk recept