Bruin Bonen Met Rijst En Varkensvlees

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de zonnebloemolie en de margarine in een hoge pan met deksel.Braad hierin het vlees met de marina om en om,daarna de uienen de gewassen en gesneden groente.De groenten mogen niet te gaar zijn.Voeg dan toe:de in gesneden stukjes tomaat,fruit die even mee en daarna het blikje tomatenpuree,2 dl. water om mee te blussen en de bouillonblokjes.Laat dit geheel met de deksel op de pan een half uurtje suddren en voeg dan de bruine bonen en fijngehakte selderie toe.Leg bovenop de bonen 1 madame jeanette en laat alles nog zo`n 10 minuten op een laag vuurtje sudderen. Let op datde madame jeanette niet stukkookt en verwijder het voor het opdienen.

Bruin Bonen Met Rijst En Varkensvlees is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zoetkruidig varkensvlees
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoord varkensvlees
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tropische kip salade
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saucijs met gebakken aardappelen en bloemkool
65 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoenworstenbroodjes met gevulde sla
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept