Schelvis Met Spinazie

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pocheer de vis in de visbouillon met wat citroensap of witte wijn in ongeveer 8 minuten gaar. Bereid de spinazie volgens de gebruiksaanwijzing. Maak de ui schoon, snipper hem en fruit hem even in de boter en roer hem door de spinazie. Schep de spinazie in een vuurvaste schotel, leg de gare visfilets erop en bedek die dan met de geraspte kaas. Zet de schotel onder de hete grill en laat het gerecht goudbruin kleuren.

Schelvis Met Spinazie is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazie met pesto-kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)
1 uur-
Bekijk recept
Linzensalade met feta, kerstomaten en jonge spinazie
Lunchgerecht
Bekijk recept
Spinazie met spek & aardappel uit de oven
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Vis met pesto en couscous in krokant jasje
Bekijk recept
Schelvis uit de oven
1 uur-
Bekijk recept
Tarte tatin van asperges en gebakken schelvis
2 uur-
Bekijk recept
Terrine van mosselen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept