Paassalade Met Gepocheerde Eieren

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Begin met de eieren. Ze dienen koud te worden opgediend. Breng in een wijde pan een royale hoeveelheid (ca. 2 liter) water aan de kook. Voeg 2 theelepels zout en 2 theelepels azijn toe. Breek een ei in het kommetje en laat het voorzichtig in het hete water glijden. Vouw het eiwit om de dooier heen. Reken op een pocheertijd van 3-4 minuten. Handel hierna precies zo met de volgende eieren. Schep de eieren na het pocheren uit de pan en leg ze in een bak met koud water. Leg ze vlak voor het opdienen op keukenpapier om ze te laten uitlekken en eventueel iets bij te snijden. Leg de sla in een wijde kom. Verdeel de salami (kan ook zonder),tomaten, paprika′s en olijven erover. Maak de dressing door de aangegeven ingredienten met elkaar te vermengen. Schep 6 eetlepels dressing op de salade. Strooi de bosuitjes erover. Leg de gepocheerde eieren naast elkaar in een schaaltje.

Paassalade Met Gepocheerde Eieren is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zachtgekookt ei met soldaatje
10 min
Bekijk recept
Spaanse eieren
32 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde eieren in een nestje van tomaten
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje met prei, ham en zachtgekookte eieren
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Paassalade met een nestje van gefrituurde mihoen en zalmmousse
30 min
Bekijk recept
Paassalade.
20-30 min -
Bekijk recept
Paassalade
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Paassalade
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept