Creoolse Schelvis

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De boter in een ovenvaste glazen schaal doen en in circa 1 minuut op vol vermogen laten smelten. De fijngesneden groenten erbij doen en afgedekt 5 tot 7 minuten op vol vermogen verwarmen tot de groenten beetgaar zijn. De tomaten uit laten lekken (vocht wordt niet gebruikt) en met zout, peper en tabasco naar smaak door de groenten scheppen. De helft van het groentemengsel in de ovenvaste schaal doen. De schelvisfilets hierop leggen en besprenkelen met citroensap. Tot slot de rest van de groenten erop leggen. De schaal afgedekt 8 tot 10 minuten op vol vermogen verwarmen tot de vis gaar is. Enkele minuten laten nagaren. De aangegeven bereidingstijden zijn voor verse vis, diepvriesvis moet eerst worden ontdooid.

Creoolse Schelvis is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Vis met pesto en couscous in krokant jasje
Bekijk recept
Schelvis uit de oven
1 uur-
Bekijk recept
Tarte tatin van asperges en gebakken schelvis
2 uur-
Bekijk recept
Terrine van mosselen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Creoolse vlees- en visfricassee
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Creoolse frogmore pie
2 uur-
Bekijk recept
Creoolse Rucola-waterkerssalade
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Creoolse Rijst
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept