Chili Con Carne

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maal de uien en de knoflook in de keukenmachine fijn en bak ze in een beetje olijfolie zacht. Voeg de chilipoeder, de verse peper, komijn en een beetje peper en zout toe. Doe vervolgens het gehakt erbij en laat het al roerend bruinbakken. maal nu de zongedroogde tomaten fijn in de keukenmachine, met net genoeg olie uit de pot, zodat zich een mooie pasta vormt. Doe dit samen met de tomaten, het kaneelstokje en een wijnglas water bij het vlees. Voeg als dat nodig is peper en zout toe. Breng het aan de kook, dek af met vetvrij bakpapier en leg het deksel op de pan. laat dit op een zacht pitje 1 1/2 uur zachtjes sudderen. Doe 30 minuten voor het verstrijken van de kooktijd de kapucijners erbij. De bonen zijn al gaar, deze hoeven alleen maar even opgewarmd te worden.

Chili Con Carne is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Carne di maiale alle erbe e insalata al mango (Kruidige varkenshaas met mangosalade)
30 min-
Bekijk recept
Rotolo di carne con insalata verde (Rollade van kalfslende met groene salade)
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Sperziebonenchili met gehakt
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse chili con carne met Opperdoezers
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Afrikaanse braaiworst
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Ovenchili
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wraps met chili-peterseliedip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept