Zoet-pikante Noorse Kreeft

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Reinig de kreeften zorgvuldig. Haal het vlees uit de schaar en het romig gedeelte. Houd kop en poten bij als bordgarnituur.
  • 2 Vermeng de mosterd met de honing en de mayonaise. Voeg er een geutje water bij zodat u een licht lopend sausje bekomt. Kruid naar believen met peper en zout.
  • 3 Blancheer de soyascheuten zeer kort, zodat ze ze nog krokant blijven.
  • 4 Snijd de preiringen fijn en kook ze krokant gaar.
  • 5 Maak een salade met de soyascheuten, preistukjes en de tomatenkubusjes. Breng op smaak met peper en zout en een weinig olie.
  • 6 Schik de salade in het midden van elk bord en breng er het kreeftenvlees op. Giet er de vinaigrette rond. Versier met een takje dille en een lepeltje loempviseitjes.

Zoet-pikante Noorse Kreeft is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van kreeft met artisjok
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Romige vissoep
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kreeft met vanillezout
30 min Voorgerecht
Bekijk recept

Mie-wokschotel met paksoi
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witte chocoladetaartjes met frambozen
30wachten min Nagerecht
Bekijk recept
Kaneelchurros met watermeloencoulis
30 min-
Bekijk recept
Worst-linzenschotel
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept