Timbaaltje Van Rabarber Gevuld Met Witte Chocolademousse

4
0-10 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de rabarbermoes. week vier blaadjes gelatine in ruim koud water. Knijp de gelatine uit en los de blaadjes op in de rabarbermoes. laat de moes licht geleren. Schep de rabarbermoes in een vormpje met een inhoud van 2 deciliter.en druk daar een vormpje in van een inhoud van 1 deciliter . Laat de moes in de koelkast opstijven. Week het resterende gelatineblaadje in wat water. Smelt de witte chocolade au-bain-marie en los de uitgeknepen gelatine hierin op. Klop de eidooiers en de suiker au-bain-marie op, tot de massa bindt. Klop het mengsel vervolgens koud op ijs. Spatel hier de gesmolten chocola door. Neem de kleine vormpjes uit de grote en vul de grote timbaaltjes met de rabarerwand op met de chocolademousse. Zet de timbaaltjes minimaal 4 uur in de koelkast

Timbaaltje Van Rabarber Gevuld Met Witte Chocolademousse is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Chocoladecoupes
Nagerecht
Bekijk recept
Witte chocoladetaartjes met frambozen
30wachten min Nagerecht
Bekijk recept
KIT­KAT-M&M-taart
35 min Gebak
Bekijk recept
Chocolademousse met vanilleroom
15 min- Nagerecht
Bekijk recept

Tomaat-ricottatimbaaltjes
1uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Caribische stoofschotel met cacao
2 uur-
Bekijk recept
Quinoa met gegrilde courgettes
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmtimbaaltje
20 min Voorgerecht
Bekijk recept