- Vlees mengen met 1 el suiker en mirin en circa 30 minuten laten marineren. - SAUS: Sojasaus, 1, 5 el suiker, knoflook, lente-ui, sesamzaad en sesamolie mengen. - Saus en vlees mengen en nogmaals 3 uur laten marineren. - 1 el sojaolie verhitten en 1/3 deel van vlees met saus hierin in 5 - 10 minuten bruin en gaar bakken. - Vlees warmhouden. - Rest van vlees op dezelfde manier bakken (niet teveel vlees tegelijk bakken, anders komt er teveel vocht los). - Gerecht serveren met witte rijst en blaadjes sla er apart bijgeven. - TIP: Dit gebakken rundvlees gerecht wordt als volgt gegeten: pak een blaadje sla, schep hier wat rijst en wat gebakken rundvlees in, vouw het slablaadje iets dicht en eet het samen.
Bul Ko Ki. (sla-envelopjes Met Pittige Vleesreepjes.) is een recept van Smulweb.nl