Venkel-pepergelei

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Roer in een diepe pan de geleisuiker door de vergeperste sappen met de witte wijn, het citroenzuur en de peperkorrels. Breng alles roerend aan de kook en laat het minimaal 3 minuten stevig doorkoken. Haal de pan vervolgens van het vuur. Breng de gelei op smaak met zout en peper.Schep het schuim eventueel van de oppervlakte en giet de gelei direct tot de rand toe in de schone potten. Sluit de potten zorgvuldig af met de Twist-off deksels, draai ze om en laat ze ca. 5 minuten op het deksel staan.

Venkel-pepergelei is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Taartje van aardbeien in pepergelei
34 min Nagerecht
Bekijk recept

Venkelstamppot met groenteschnitzel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept