Linguine Met Mosselsaus.

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng in een grote pan 4 liter water aan de kook. Kook de linguine volgens het voorschrift op de verpaking beetgaar. Verhit intussen de olie in een grote braadpan op halfhoog vuur. Smoor de knoflook 15 sec. Roer de bloem en de peper erdoor. Voeg al roerend de visbouillon, water en wijn toe: breng het geheel onder af en toe roeren aan de kook. Roer de schelpdieren door de saus en verwarm deze tot ze goed heet zijn. Laat de pasta goed uitlekken en doe hem in een schaal. Voeg de mosselsaus en de fijngesneden peterselie toe en meng ze luchtig. Serveer direct.

Linguine Met Mosselsaus. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Tagliatelle met mosselen en citroengras-roomsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselpan met courgette en friet
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provencaalse mosselen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met pittige tomaten-mosselsaus en basilicum
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Linguine met kruiden
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linguine alla carbonara met pancetta en knoflook
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linguine met gepofte cherrytomaat en garnalen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met paddenstoelen en rucolaolie
Hoofdgerecht
Bekijk recept