Schelvis Gevuld Met Broccoli, Maanzaad En Limoen

4
10-20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De sjalotten pellen en fijnhakken, de broccoli wassen en beetgaar koken in licht gezouten water. onmiddelijk afkoelen onder koud stromend water, goed laten uitlekken de roosjes lichtjes pletten en op smaak brengen met peper en zout en nootmuskaat. De schelvis bijna volledig overlangs insnijden, openvouwen de binnenkant kruiden met peper en zout en opvullen met de geplette broccoliroosjes. De gevulde schelvisfilets in een beboterde vuurvaste schaal schikken overgieten met een deciliter droge witte wijn, bestrooien met het maanzaad en vijf minuten laten garen in een voorverwarmde oven op 160?c uit de oven halen en warm houden. De sjalotten en de resterende witte wijn samen in de pan aan de kook brengen en tot de helft in koken de visfumettoevoegen en opnieuw voor de helft in koken . tenslotte de room toevoegen en nog even al roerend inkoken tot de gewenste dikte.De saus op smaak brengen met peper, zout en limoensap. In het midden van elk verwarmd bord een portie vis schikken en de saus er omheen gieten. Garneren met gepelde partjes limoen, wat geraspte limoenschil en toefje dille.

Schelvis Gevuld Met Broccoli, Maanzaad En Limoen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geglaceerde worteltjes
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Cappucino van rode vruchten met gemberroom
15 min- Nagerecht
Bekijk recept

Vis met pesto en couscous in krokant jasje
Bekijk recept
Schelvis uit de oven
1 uur-
Bekijk recept
Tarte tatin van asperges en gebakken schelvis
2 uur-
Bekijk recept
Terrine van mosselen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept