Varkenshaas Met Zoetzure Saus Uit Romertopf

2
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

** Zet de Romertopf voor gebruik altijd min. een kwartier in koud water. ** Zet de koekenpan op het vuur, doe er wat boter in en verhit langzaam. Roer ondertusen het deeg nog even en leg de vleesplakjes in het deeg (even omkeren). Als de boter heet is (niet bruin), voeg de gesnipperde ui toe, bak even aan. Haal de plakjes varkenshaas weer goed door het deeg en braad ze met de uien lichtbruin aan. Roer de aangemaakte bouillon nogmaals door en: eerst de stukjes varkenshaas met de uien in de Romertopf, dan de aangemaakte bouillon erover. Doe de deksel erop en in de koude oven zetten. Zet de oven op 180 graden (hete luchtoven: 165 graden) en in 35 minuten gaar, maar mals stoven. Uit de oven halen en naar smaak: suiker, soja en/of ketjap afmaken.

Varkenshaas Met Zoetzure Saus Uit Romertopf is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Voor De Slanke Lijn
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Indische Rosbief Uit De Romertopf
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolschotel
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Perfecte Eend
10-20 min -
Bekijk recept

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met cranberry-appelsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept