Broccoli-compote

4
10-20 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng ½ liter water met bouillonblokje aan de kook. snijd de roosjes van de broccoli af en houd apart. snipper de steel in stukjes en kook deze ongeveer 7 a 8 minuten. Schep de stukjes steel in een mengbeker met een heel klein scheutje van het kookvocht. Voeg wat peper en nootmuskaat en een beetje zout toe. Doe ook de boter en crème fraîche erbij en pureer met de staafmixer. Zet apart Kook intussen in de bouillon de roosjes broccoli al dente gaar, ongeveer 8 a 10 minuten. Giet de bouillon af en voeg de broccolisaus bij de roosjes, warm nog even door alvorens op te dienen.

Broccoli-compote is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met cranberry-appelsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensfiletlapje met cranberrycompote
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde zuurkool met aardappelpannenkoekjes
30 min-
Bekijk recept

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broccoli en wortel met gember-chilisaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met cranberry-appelsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept