Hartige Taart Met Geitenkaas

6
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Klop de eieren los met de eidooier, creme fraiche, zout, peper en nootmuskaat. Roer de geraspte kaas erdoor. Schenk het eimengsel in de vorm en verdeel de plakjes geitenkaas ervover. Bak de taart 30-40 min. in het midden van een voorverwarmde oven op 200 ? C. Schakel de oven na 20 min. terug naar 175 ? C. De taart is gaar als het eimengsel gestold is, controleer dit met de punt van een mes. Als het mes er schoon uit komt, is de taart goed.

Hartige Taart Met Geitenkaas is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Hartige broodtaartjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentequiche
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hartige appelbollen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept