Rundsvlees Op Luxemburgse Wijze

6
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Het vlees uit de marinade uithalen en droogdeppen. De olie warmen en het vlees aan alle kanten bruinen. De groenten van de marinade bijvoegen. Afdekken en laten koken gedurende 45min. Daarna bloem over stroien, marinade en bouillon bijvoegen. Afdekken en gedurende 2 ? 3 uur zachtjes laten sudderen.

Rundsvlees Op Luxemburgse Wijze is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Salade van rundvlees met frambozen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Dipsaus met wasabi
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrild Argentijns rundvlees met chimichurrisaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marinade voor lam en ander rood vlees
Bijgerecht
Bekijk recept