Parelhoen Met En Tapenade En Morieljesaus.

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven tot 200C leg de in folie gewikkelde parelhoen in heet water in een braadslee en pocheer de pakketjes au bain marie gedurende 20 min. in de oven. Verwijder de folie en snijd de filet in plakjes. Verhit de olijfolie en laat de spinazie slinken. Voeg de spekjes toe, Verdeel de spinazie over de borden, leg de plakjes parelhoen erop en schenk de saus eromheen.

Parelhoen Met En Tapenade En Morieljesaus. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Morieljesaus (2)
Bekijk recept
Morieljesaus (1)
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Bergje Van Bossu
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Parelhoen met venkel en granaatappelsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Parelhoen met romige groenten en appel-knolseldercompote
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Parelhoen, schorseneer en salie
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Parelhoen met peren, saus met ganzenlever
35 min Voorgerecht
Bekijk recept