POLLAK IN NORMANDISCHE GARNITUUR

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pocheer de visfilets in de visfumet. Houd de vis warm en bewaar het pocheernat.--
  • 2 Kook de schoongemaakte mosselen open in een pannetje met de wijn en de kruiden.--
  • 3 Voor de saus: smoor de champignons kort in een pannetje met wat boter. Maak een roux van 35 g boter en de bloem (even koken), blus met het pocheernat van de vis en doe er ook de champignonnetjes met hun smoorvocht en de witte wijn bij. Kook tot de helft in. Bind op een laag vuur met de eierdooiers en de room. Klop de saus op met de rest van de koude boter. Voeg op het laatst de garnalen toe. Breng op smaak met peper en zout.--
  • 4 Overgiet de vis met de saus. Serveer met de aardappelpuree en garneer met de mosselen en een takje groen.

POLLAK IN NORMANDISCHE GARNITUUR is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Paprikasoep met kipfilet en bieslookrijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kraken & Fentimans Curiosity Cola
10 min Snack
Bekijk recept
Banana Mama mocktail
10 min Snack
Bekijk recept
Salade bécassine
20 min
Bekijk recept

Pollak met een dille-roomsausje
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pollak met ham in papillot
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pollak met lentegroenten
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
ROULADE VAN POLLAK EN SPINAZIE MET TOMATENCOULIS.
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept