Aardappel-artisjokgratin

4
20-30 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de artisjokharten met de bousin cuisine. (niet koken!) Schep de krieltjes erbij en laat het ongeveer 3 a 4 minuten meesudderen. Schep het mengsel over in een ingevette ovenschaal.En strooi het geraspte kaas eroverheen. Bak de gratin in 10 a 15 minuten in het midden van een voorverwarmde oven van 220 gr celsius tot de kaas gesmolten en gekleurd is. Gelijk serveren!

Aardappel-artisjokgratin is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept