Varkensfilet Met Sinaasappel-wijnsaus

6
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Wrijf het vlees in met peper, zout en mosterd, smelt de boter in een braadpan en braad hierin het vlees rondom bruin. Voeg de ui en knoflook toe en laat een minuutje of 5 meefruiten. Doe dan de wijn en sinaasappelsap bij het vlees, verbrokkel het bouillonblokje en roer tot het oplost. Laat het vlees ca 30 minuten zachtjes stoven. Neem dan het vlees uit de pan en laat 10 minuutjes rusten voor het aan te snijden. Bind de saus door er wat aangelengde maizena door te roeren. Warm dan de sinaasappelpartjes in de saus.

Varkensfilet Met Sinaasappel-wijnsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Rundvlees in rode wijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fragole al vino rosso
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Claressefilet met witte wijnsaus en Hollandse asperges
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenbiefstuk met wijn-stroopsaus en vanille-appeltjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Varkensfilet met tijm-honingmarinade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gekaramelliseerde champignons met gegrilde varkensfilets
30 min-
Bekijk recept
Varkensfilet met hele appeltjes en knoflook
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel met bietjes en varkensfilet
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept